Дестинации

Хотелот Missoni во Кувајт

Овој луксузен хотел се наоѓа во Кувајт, град на брегот на Персискиот залив. Missoni е прав представник на новите lifestyle хотели. Базен украсен со мозаик, ресторан со гламурозен дизајн и простории од кој секоја има своја посебна атмосвера со ведри бои и интересни комбинации од намештај се главната особеност на овој хотел. Овој хотел на своите гости им нуди низ рекреативни активности.

Топлина како во сопствениот дом им овозможува на гостите посебна удобност.

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

HOTEL MISSONI U KUVAJTU

Image Hosted by ImageShack.us

Напиши коментар