Керозин

ХРВАТСКИОТ СУПЕРАВТОМОБИЛ RIMAC ПОДОБАР ОД FERRARI SPIDER!

Дали некогаш сте слушнале за автомобил марка Rimac? Тоа е првиот хрватски суперавтомобил во сопственост на младиот претприемач Мате Римач.

Овој електричен суперавтомобил јасно покажа дека е сериозна конкуренција во светот на автомобилската индустрија. Кој би помислил дека фантастичниот Ferrari 458 Spider ќе ја изгуби битката од хрватското чудо? Погледнете го видеото и уверете се:

Напиши коментар