Sweet Home

Имот кој остава без здив

Луксузниот имот “Old Lion Manor” има три хектари игралиште за возрасни. Поседува водопад со пештера, кино сала со 28 седишта, спа центар со соба за масажа, подрум за вина со посебе оддел за дегустација и голем број на уметнички скулптури кои се наоѓаат на секој чекор. На овој имот се наоѓаат и терени за тенис, терен за одбојка, дел за јавање коњи и штала, како и комплет за шах. Ако на сопственикот сето ова му здосади, тука е и механичкиот бик кој ќе го развесели. Ентериерот со необичен намештај , подсетува на тематски парк.

Убавината на базенот на овој имот е навистина нешто посебно. Уживањето на терасата со поглед на спектакуларниот базен, релаксацијата во спа центарот и уживањето во ноќното пливање даваат дефиниција за луксузен живот.

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

DRAKE NOVI VLASNIK LUKSUZNOG IMANJA

 

Напиши коментар