Sweet Home

Имот од соништата

Прекрасниот имот се наоѓа во Snowmass Village градчето во Колорадо. Сместен далеку од буката и загадениот воздух , во вистинско идилично окружување. Поседува главна и гостинска вила со прекрасен поглед… главната зграда се простира на 2100 метри квадратни, а поседува 5 спални соби, 8 бањи, дневна соба со романтичен ентериер, кујна опремена со најсовремена технологија, канцеларија, мини спа, гаража со капацитет за 6 автомобили, теретана… Гостинската вила се простира на 300 метри квадратни. Поседува 2 спални соби, 3 бањи, 2 гаражи…

Имотот овозможува бројни активности како што се планинарење, ловење риби, скијање…

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

IMPRESIVNO IMANJE VREDNO 50 MILIONA

 

Напиши коментар