← НАЗАД НА БОЗА

Интересни декорации инспирирани од природата

Интересни декорации инспирирани од природата
1173 Читања

Свеќи, прозирни стаклени чинии, циркони- дали можете да замислите дека е тоа се што ви потребно за вашата венчавка да изгледа апсолутно совршено.

Со овие едноставни детали ќе му овозможите на просторот да личи на бајка.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk