Мода

Интересни и несекојдневни обетки

Ако видите дама која носи само една обетка, сигурно ќе си помислите дека ја загубила другата. Но тешко дека ќе ви помине иста мисла во главата, ако додатокот e како некој од овие во галеријата. Се по популарни стануваат обетките кои го опфаќаат целото уво. Некаде нежни, некаде помасивни, дефинитивно го привлекуваат вниманието и се тотален акцент во визијата.

 

Напиши коментар