Дестинации

Истражете ја Северна Америка

Како континент кој никогаш немал страв да го изрази своето мислење, Северна Америка е голема, храбра и полна со изненадувања…

Со своите познати градови, прекрасните пејсажи, иконите на поп стилот и ентузијастичките локали, САД има за секого по нешто. Од сончевите плажи на Сан Диего и ледените чуда на Аљаска до осветлените панорами на Њујорк навечер, тука се волшебни моменти кои ве очекуваат позади секој агол. Оваа авантура е комбинација од убавината на природните обележја и незаборавните културни искуства.

Неверојатните планини, авантуристичките спортови, најдобрите патеки за пешачење, културните градови, и некои од најсимпатичните луѓе кој ќе ги сретнете ја прават Канада најатрактивна дестинација преку целата година. Rocky планините во Канда ќе ви овозможат неверојатни пејсажи од своите врвови, смирувачи езера, густи шуми и брзи реки.

Мексико е опојна земја на археолошките богатства, живописните градови, специфичната култура и луѓето. Со џунгли, планини, плажи и пештери кои само чекаат да ги истражите, музеи, кафе-барови, пазари кои треба да ги посетите, било колку време поминато во Мексико нема да ви биде доволно.

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

ISTRAŽITE SEVERNU AMERIKU

 

Напиши коментар