Sweet Home

Иванка Трамп: Модерен семеен дом во Њујорк

За триесетедногодишната Иванка суштината на убавиот ентериер е шик.

Израсната во палатата на нејзиниот татко, милјардерот Доналд Трамп, плавокосата Иванка сакала да го спои традиционалното и нежното, со луксузното и гламурозното.  Нејзината желба во стварност ја претворила дизајнерката на ентериерот која вели дека добиениот микс на стилови го нарекува “модерно-топло”.

Ivanka Tramp dom 1 e1351973371984 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 3 e1351973452167 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 5 e1351973536977 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 9 e1351973675276 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 6 e1351973577855 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 8 e1351973645322 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 7 e1351973606429 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 71 e1351976079194 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 10 e1351973707875 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

Ivanka Tramp dom 11 e1351973743962 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

 Ivanka Tramp: Moderno i toplo porodično gnezdo u Njujorku

 

Напиши коментар