Убавина

Изберете фризура за матурската вечер

Матурската вечер, како круна на школувањето, е во тек. Припремите се пред самиот крај, а ние решивме да ве инспирираме со неколку актуелни фризури за незаборавната вечер.

prom hair prom hair prom hair

Boho-Chic

simple twist + bun

 

Напиши коментар