ШоуБиз

Ја бранела честа на сестрите: Клои Кардашијан ја претепала водителката?

Семејството Кардашијан подига прашина каде и да се појави! Особено Ким Кардашијан која во последно време е главна тема на сите медиуми бидејќи е во блажена состојба. Овој пат жените се соочија со Челси Хендлер, водителката со која и порано имаа конфликти. Наиме, Челси многу често имала невкусни коментари врзани за сестрите а сега нејзините соработници и “сместиле” состанок со Кортни, Клои и Ким. Сето ова е исценирано и е дел од емисијата на водителката.

“Како е со кокаинот во Холивуд овие денови?” Кортни ја прашала водителката.

“Како се вашите љубовници црнци?”, одговорила таа а Клои веднаш додала: “феноменално! Како е тоа да бидеш сосема сам?”

Видеото се завршува така што Клои ја бутка Челси во тоалет, и удира шамари и и вели: “Нема повеќе да дозволиме да не вреѓаш!”.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FZOfKj1vXBc

Напиши коментар