Керозин

Јахта со ултрафутуристички дизајн

Познатата уметничка, архитектка и дизајнерка  Заха Адид, е добитник на престижната Прицкерова награда…

Таа го осмислила дизајнот на суперјахтата која ќе биде произведена во соработка со Blohom+Voss германската компанија. Нејзината ултрафутуристичка јахта од 90 метри има необичен и модерен дизајан, а опремена е така што ќе ви овозможи пловењето преку океанот да ви биде извонредно искуство исполнето со комфор и луксуз.

Таа го претстави и концептот на јахтата со должина од 128 метри на изложбата во Лондон, а на негова изработка сеуште се чека.

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

ULTRA FUTURISTIČKI DIZAJN JAHTE

 

Напиши коментар