Керозин

Јапонец го вози најскапото Порше

Ако веруваш во идејата дека парите не можат да ти купат среќа, размисли повторно. Еве една доста добра причина зошто е убаво да си богат. Даваме пример со овој јапонец кој инвестирал доволно пари за да си купи еден од најуспешните и најубави автомобили во историјата на трките – Порше 962. Токму овој модел е исклучително редок и чини милиони.

После неколку благи модификации 962 станува легален за секојдневна употреба.  Можеме само да си претпоставиме какво е задоволството да возиш ѕвер од пистата по градските улици.

Напиши коментар