ШоуБиз

Каде ја прославија Ријана и Крис Новогодишната ноќ?

Ријана и Крис Браун ја дочекале Нова година заедно во кревет, гушкајќи се.

„Добро утро! Сеуште не сме спиеле!“ напиша Ријана на 1 јануари оваа година на нејзиниот Твитер профил.

Покасно истото утро Крис Браун објави сличен статус, како и фотографија од креветот, каде се забележуваат истите чаршафи како на фотографијата на Ријана.

 

Напиши коментар