Art & Crafts

Како да направите цвет за коса од самата коса?

Колку потопло станува надвор, толку поактуелни ќе бидат цветовите во косата.

Тие се одличен прилог на летната фризура на секоја кул девојка. А вие сте токму такви, нели?

Фризурата со цвет во косата е навистина ефектна, нестандардна и, се разбира, актуелна за сезоната. Откако ќе го погледнете видеото, самите ќе се уверите во сето тоа, како и во лесното правење на оваа фризура.

Напиши коментар