Art & Crafts

Како да направите кутија за накит од стара книга?

Ако и вие се прашувате каде да ја ставите вашата бесценета колекција, и ако сакате да бидете сами свој мајстор, имаме идеја за вас. Направете си кутија за накит од стара книга!

Напиши коментар