Art & Crafts

Како да направите плетенкa со цвеќиња

Иако пролетта ќе дојде дури на 20 март, птиците пеат, а луѓето се видно посреќни и насмеани. Затоа денес решивме да ви покажеме како можете да си направите прекрасни пролетни плетенки со цвеќиња, кои сигурно ќе ја освежат вашата визија.

Француска плетенка со цвеќе за средно долга коса

Плетенка со пролетни цвеќиња

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ufG4bcOEOO0

Секојдневна пунџа со плетенка и цвеќе

Плетенка тип круна

 

 

Напиши коментар