Art & Crafts

Како да направите тиара од плетенка?

Во потрага по нова интересна фризура наидовме на одлична идеја. Тиара, направена од сопствената коса, е одлична идеја за летните денови. Ајде да видиме како можете да ја направите во домашни услови.

Напиши коментар