man fashion

Како да носите пинк, а да изгледате добро?

Пинкот е исклучително летна боја, но многумина од мажите се доста скептични према оваа боја. Ова се некои од начините на кои можете да ја комбинирате оваа боја:

Пинк сако

muska_moda_1

Пинк кошула

muska_moda_2

Пинк вратоврска

muska_moda_3

 

Напиши коментар