Art & Crafts

Како да се нашминкате за вечерното излегување?

Со шминката која денеска ќе ви ја представиме нема да изгледате како жена вамп, туку пак ќе имате емитување на жена од класа.

Оваа шминка е софистицирана и предноста е дека одговара на секаква боја на очите. Можете да ја комбинирате како со црвен кармин, на пример, така и со неутрални нијанси. Но и со сјај! Изборот е ваш. Но што и да одлучите сигурно ќе изгледате стилски и магнетски.

Па, погледнете го видеото и видете за што станува збор!

Напиши коментар