Мода

Како се облекуваат познатите

Еве како се облекуваат луѓето за кои се вели дека имаат добар стил, а некои од нив се познати и како тренд сетери. Ги избравме нивните секојдневни комбинации со цел да ви помогнеме да го изградите вашиот сопствен стил црпејќи инспирација и идеи од оние што знаат како. Ѕвездите имаат најчесто свој личен стилиста, па затоа сето она што го носат е дело на човек што си ја знае работата. Тоа е причината зошто ги избравме како пример за стил и мода.

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://2.bp.blogspot.com/_wstTDai4HKA/S85_fhPfEfI/AAAAAAAAFJ8/FBerBQhSizM/s1600/Jessica%2BAlba%27s%2BStyle.jpg

Something Different | Fashion Salade

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://3.bp.blogspot.com/-U4UrwbeV6Hs/UDnhQuwh6KI/AAAAAAAABNc/DdLC6RKoBUc/s1600/op.jpg

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://www.thebudgetbabe.com/uploads/2009/200912/best-streetstyle2009.jpg

Jessica Alba

"Untitled #149" by jaxon on Polyvore

"Love from Lauren xox" by pearlsandstars on Polyvore

"keep calm and love on" by bushra7 on Polyvore

Long Weekend........., created by nz-carla on Polyvore

Get the look - Kim Kardashian, created by misslcb

♥♥♥, created by x-noukie-x

You always get what you want, created by white-water-lily

459. Celebrity Style: Rosie Huntington-Whiteley, created by chocolatepumma

805. Blogger Style: My Daily Style, created by nastyaafanasova.polyvore.com

Of Navy, Orange and Leopard Booties, created by prettyinlime.polyvore.com

Modern woman, created by claud-637.polyvore.com

 

Напиши коментар