ШоуБиз

Каков триумф! Џенифер Лавренс доби оскар за главна женска улога!

Феноменалната млада глумица доживеа неверојатен успех во изминатата година-откако се прослави со улогата во “Игрите со глад”, таа веќе го доби и најголемото признание во светот на филмот!

Нејзиниот избор не израдува, бидејќи таа со улогата во “Silver Linings Playbook” ги докажа сите свои актерски способности, а со оглед на тоа колку беше возбудена, не не чуди што се сопна при превземањето на наградата! Џенифер претходно продефилира на црвениот тепих во уште една елегантна комбинација, па можеме да кажеме дека на повеќе начини ја обележа вечерта!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YGtiPCjqSLw

FFN FF Oscar PressRoom B 022413 51022840 zpsc1b841a4 Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

FFN FF Oscar PressRoom C 022413 51022902 zps085a431f Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

FFN FF Oscar PressRoom C 022413 51022904 zpse7966586 Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

47105JenniferLawrence85thAnnualAcademyAwardsinHollywoodCAFebruary242013009122199lo zpsf4473192 Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

49474JenniferLawrence85thAnnualAcademyAwardsinHollywoodCAFebruary242013001122400lo zps9ff8ebe3 Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

49475JenniferLawrence85thAnnualAcademyAwardsinHollywoodCAFebruary242013002122370lo zpsea5877dd Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

FFN Oscars C 022413 51022538 zps9e0889fb Kakav trijumf! Jennifer Lawrence dobila Oskara za glavnu žensku ulogu!

 

Напиши коментар