Motherhood

Каква боја е твоето име и што открива тоа за тебе?

Знаете ли дека секое име поседува своја нумеролошка вибрација, која ја дефинира бојата на аурата? Според тоа на која боја одговара вашето име, зависат и ваште карактерни одлики.

За да ја одредите бојата на името и аурата потребно е само да направите едноставна калкулација. Соберете ги броевите на одделните букви, следејќи ја табелата и потоа редуцирајте го резултатот до едноцифрена бројка.

ЦРВЕНА

1

А Ж С

ПОРТОКАЛОВА

2

Б К Т

ЖОЛТА

3

Л У Ц

ЗЕЛЕНА

4

Д М В

СИНА

5

Е Н Ќ Џ

ИНДИГО

6

О Ф Ш

ВИОЛЕТОВА

7

Г Ј П Љ

РОЗОВА

8

З Х Ѓ Њ

ЗЛАТНА

9

И Р Ч S

 

 

 

 

 

Пример: Даниела = 4+1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 =10 =1+0 =1

ЦРВЕНА: Многу нежни и добронамерни личности, подготвени на се за своите блиски. Овие луѓе не се способни ни мува да повредат,бидејќи поседуваат огромно срце. Несомнено тие се и најверните пријатели и секој што ги познава знае за тоа.

ПОРТОКАЛОВА: Неверојатна рамнотежа помеѓу умот и телото – овие луѓе поседуваат исклучителен шарм и истовремено се ужасно паметни и информирани. Секогаш го привлекуваат вниманието врз себе. Воопшто, тие се од оние типови кои ќе ги видиш и велиш “Уауу”!

ЖОЛТА: Весели и многу радосни луѓе. Способни се да полнат секој со позитивна енергија. Во исто време се многу самоуверени и интуитивни. Ретко им се случува да не успеат.

ЗЕЛЕНА: Совршен баланс помеѓу духовното и физичкото. Умеат да бидат и прагматични и позитивни. Овие луѓе се многу конзистентни во нивните акции. Несомнено се родени за лидери.

СИНА: Неповторливи оптимисти! Тоа се оние личности кои не се знае од каде секогаш наоѓаат сили во себе, за да ги надминат тешкотиите и да продолжат понатаму без трауми и лоши спомени.

ИНДИГО: Поседуваат неверојатна желба и волја за живот. Понекогаш очајуваат, но успеваат да ја најдат смислата во себе, тие се подготвени на се за да го направат и невозможното.

ВИОЛЕТОВА: Овие луѓе се карактеризираат со една необична смиреност и мудрост. Тие се долу на земјата и знаат што каква цена вреди. Не паѓаат на ризиците и неодговорно постапување, затоа и некои ги сметаат за здодевни. Но вистината е дека тие се страшно логични и сакаат успеси, додека другите уште си играат на примерок – грешка.

РОЗОВА: Нека не ве мами бојата, дека тоа се романтичари, летање во облаци. Напротив! Личностите кои носат имиња со розова аура, поседуваат многу силна волја и дух. Проблемот кај нив е дека понекогаш имаат тенденција да бидат егоисти, но генерално се добродушни и внимателни.

ЗЛАТНА: Од нив струии љубов, радост и разбирање. Склони се да се обидуваат да ги решат проблемите на сите околу нив, дури и ако тоа значи да ги заборават своите.

 

Напиши коментар