ШоуБиз

Какво е ова чудо на главата на Лејди Гага?

Лејди Гага за време на својата кариера, се појави во серија на навистина чудни комбинации кои е речиси невозможно да се заборават, но овој пат навистина се надмина самата себе! Таа се појави пред фановите во еден хотел во Берлин носејќи на главата нешто што претставува комбинација од шешир и некаков костум на птица, па не е ни чудо што и беше потребна помош да се движи нормално.

What Is Lady Gaga Wearing Now?!

What Is Lady Gaga Wearing Now?!

Germany Lady Gaga

Напиши коментар