ШоуБиз

Кантри пеачката Минди Мекриди изврши самоубиство

Минди Мекриди, америчката пеачка,изврши самоубиство,соопшти полицијата.

Полициската служба на америчката  држава Арканзас, изјавила  дека пеачката починала од “рана која себе си ја нанела со огнено оружје”. Пеачката и предходно во два наврати пробала да изврши самоубиство, а познато е и дека имала проблеми со прекумерно земање на лекови и алкохол.

Таа извршила самоубиство неколку недели по смртта на нејзиното момче и татко на нејзините два сина – продуцентот Дејвид Вилсон, чија смрт е сеуште предмет на истрагата. Пеачката негирала било каква вмешаност во неговата смрт. Инаку, Минди се убила на истото место каде било усмртено и нејзиното момче.

Нејзините два сина – шестгодишно и бебе од девет месеци – биле одведени од нејзината куќа на почетокот на месецот,кога и било наредено да оди на рехабилитација, од каде што излегла пред неполни седум дена.

Напиши коментар