ШоуБиз

Ke$ha со сопствено ријалити шоу

Музичкиот телевизиски канал МТВ ќе почне со емитување на новото ријалити шоу посветено на поп ѕвездата Кеша некаде во почетокот на месец март.

Насловот на проектот ќе биде  “Ke$ha: My Crazy Beautiful Life”.

Проектот ќе ги обработува последните неколку години од животот на пејачката, при што ќе бидат вклучени документарни кадри кои ја претставуваат нејзината работа, живот и патувања. Материјалот е снимен од братот на Кеша, Лагон Себарт.

По повод новиот телевизиски проект Кеша коментира дека шоуто ќе покаже на фановите непознати страни од нејзиниот живот.

 

Напиши коментар