ШоуБиз

Кејт Мос во музичките води: Манекенката ја објави песната “Day And All Night”

Славната манекенка Кејт Мос ја изненади целокупната јавност со објавување на синглот под името “Day and All Night”, но сите оние кои очекуваат да слушнат како пее, ќе бидат разочарани. Оваа нумера настанала на основа на едно интервју кое Кејт го дала зборувајќи за една модна колекција за следната есен, а музичката подлога која ги прати нејзините зборови ја креирале неколку ди џеи. Слушнете како звучи!

http://www.youtube.com/watch?v=BEChEfbqie8

Напиши коментар