ШоуБиз

Ким и бремена не се дели од мидерот

Сега повеќе од било кога Ким е во центарот на медиумското внимание. Штом стана јасно дека ќе биде мајка, таа ги засени сите холивудски ѕвезди и стана најкоментирана и најфотографирана личност.

На една од фотографиите направени во Бразил, Ким покажува повеќе одошто сакала. Мидерот и Ким очигледно се неразделни без разлика што во моментов таа е бремена и некое килце плус и се простува.

 

 

 

 

Напиши коментар