Мода

Класични алки од колекцијата на Hermès

Во модните колекции на дизајнерите основен елемент е гардеробата, но има дизајнери кои не се согласуваат таа да биде единствената водечка фигура. Затоа во своите колекции посебно место им посветуваат на други водечки женски аксесоари – накитот.

Накитот , созаден од модната марка Hermès го почитуваат многу звезди и дами, кои ја сакаат модата.

Меѓу најзначајните модели се алките со буквата на Hermès –“ H”.

 

Напиши коментар