ШоуБиз

Книгата за Ејми Вајнхаус: Пробала да се самоубие на десет години!

Новата книга за Ејми Вајнхаус “Нераскажана приказна”, од перото на Клои Гован, носи шокантно тврдење, дека пеачката прв пат сакала да се убие кога имала десет години, кога нејзиниот татко Мич ја оставил нејзината мајка Џенис поради друга жена.

Авторката открива дека Ејми, која според официјалната верзија, почина од алкохол, била толку очајна поради разводот на нејзините родители, што им се препуштила на дрогата, апчињата и алкохолот.

Напиши коментар