← НАЗАД НА БОЗА

Колекција на чанти од Brian Atwood

Колекција на чанти од Brian Atwood
1126 Читања

Женските чевли на Brian Atwood се едни од најпрепознатливите во светски рамки. Тие брзо се претвораат во иконични, а познатите дами се натпреваруваат која ќе се здобие прва со творението на г-дин Atwood.

Па, дами, освен за чевлите веќе може да се натпреварувате и која ќе се здобие со првата женска торба од овој бренд.

Придржувајќи се до класичната формула кај своите модели на чевли, дизајнерот продолжува да експериментира со матерјали и бои.

Чантите не се разликуваат со необичен дизајн, туку се направени со многу вкус и се во чекор со модата.

Со нив ќе придадете голема доза на сјај и стил на пролетно-летната гардероба.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk