Мода

Колекција на чанти од Louis Vuitton

Денеска ќе ви ја представиме новата Monogram Majestueux колекција на чанти од Louis Vuitton.

Каишот на чантите е направен од природна кожа на гуштер, додека внатрешноста е направена од кожа на ној, а подставата од козја кожа.

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

MONOGRAM MAJESTUEUX KOLEKCIJA

 

Напиши коментар