Bridal

Колекција на венчаници од Pronovias

Pronovias невестата е нежна, елегантна и раскошна во својата едноставност каде жената е божица која ја воздигнува нејзината венчаница.

Венчаниците ја истакнуваат силуетата, се прелеваат во детали и шлеп и се завршуваат на остра црта на деколтето или се губат во слоевите од раскошен матерјал. Белата боја доминира и прави невестата во 2013. да биде права визија на блескава и чиста убавина.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

 

Напиши коментар