man fashion

Колекцијата на Burberry за Пролет/Лето 2014

За прв пат Burberry ја представи својата колекција во Лондон. Досега бевме навикнати новите колекции да ги гледаме во Милано.

Кристофер Бејли го поздрави Burberry Prostum во Лондон со колекцијата “инспирирана од писатели и уметници” особено од англискиот уметник Дејвид Хокни и писателот Алан Бенет.

Моделите се изработени главно од памук, лен, свила и кашмир.

Дизајнерот покажува шарена палета на бои, од каде можеме да заклучиме дека најсветлите бои ќе бидат хит кај мажите и следната година.

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014 Колекцията на Burberry за Пролет/Лято 2014

 

Напиши коментар