Мода

Колекцијата на чевли од Jimmy Choo Пролет/Лето 2013.

Бренд познат по тоа што за изработка на своите модели користи најдобри матерјали , оваа сезона се одлучи, како што еден од најголемите трендови наложува, за змијска кожа. Пастелните тонови ја прават основата на колекцијата со акценти во неон бои-уште еден извонредно испратен тренд.

Она што е важно коге е овој дизајн во прашање, од сезона во сезона, без оглед на трендовите до кој се држи оваа куќа, нивните чевли секогаш изгледаат безвремено, што ги прави непроценливи.

TOTEM

LANCE

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

perfect

X1AMM Jimmy Choo Tempest Sequin Pump

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

 

Напиши коментар