Убавина

Коњска опашка во 9 варијанти

Топлите денови се веќе тука и немаме намера да ги дочекаме со пуштена и испотена коса. Коњската опашка е најопуштената варијанта за топлите денови и летниот одмор. Но пак има и неколку варијанти кои се соодветни и за официјана вечера. Веќе сме ви покажале како се прави идеалната коњска опашка во претходните статии. А денес ќе бидеме подетални и ќе ви претставиме вкупно 9 варијации на популарната фризура.

Виткана коњска опашка

Конската опашка в 9 варианта

Плетенка во репче

Конската опашка в 9 варианта

Усукана коњска опашка

Конската опашка в 9 варианта

Тројна коњска опашка

Конската опашка в 9 варианта

Тапирана коњска опашка

Конската опашка в 9 варианта

Коњска опашка со чвор

Конската опашка в 9 варианта

Лежерна варијанта

Конската опашка в 9 варианта

Како на принцеза

Конската опашка в 9 варианта

Коњска опашка со двоен чвор

Конската опашка в 9 варианта

Напиши коментар