Дестинации

Корзика – совршена за заљубените

Корзика е плажа за заљубените, љубителите на културата, пешачењето и нуркањето.

Испакната од Медитеранот како непробојна тврдина, Корзика е како минијатурен континент со неверојатна географска разновидност.

Сценографијата, која се отвора во внатрешноста на островот секогаш ќе ве примами да го користите вашиот фото апарат.

Иако Корзика е официјално дел од Франција веќе преку 200 години, таа е сосем поразлична од главното копно по се, од кујната до обичаите, јазикот и карактерот, а тоа е само еден нејзин шарм.

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

KORZIKA - SAVRŠENA ZA ZALJUBLJENE

 

Напиши коментар