ШоуБиз

Крис Браун: Не сум повеќе со Ријана

Пред само неколку дена Крис Браун во едно интервју изјавил дека Ријана е прекрасна личност и дека му биле потребни години да ја увери дека се сменил, а сега изјавил дека нивната врска е (повторно) прекината.

Во интервјуто за радио “Power 106” пеачот на прашањето дали се тој и Ријана во врска одговорил:

-О, не – тоа кратко и јасно го одговорил.

Споменетата радио станица ова го објавила на својот Твитрер профил, па фановите почнале да се прашуваат дали оваа вест е воопшто точна.

Од друга страна пак, Ријана на својот Твитер профил напишала:

-Ова е грозно – но набрзо го избришала твитот.

Напиши коментар