ШоуБиз

Крис Кели пронајден мртов!

Крис Кели, еден од двајцата пеачи на некогашната тинејџерска рап атракција “Крис Крос”, кои на почетокот на дваесетите години на минатиот век постигнаа голема популарност, пронајден е мртов, а према првите податоци се смета дека починал од употреба на преголема доза на наркотици.

Америчката агенција AP пренесува дека Кели починал вчера во пет часот попладне во Атланта. Причината за смртта ќе биде соопштена по извршената аутопсија. Групата “Крис Крос” постигна голем успех во 1992 година со хитот “Jump” кој беше прв на светската музичка топ листа во тој момент.

Напиши коментар