Убавина

“Кристален” маникир со сол

Овие нокти се идеални за летото, особено ако се одлучите за пастелните тонови, како во видеото кое ви го пдготвивме. Во него ќе видите комбинација од неколку различни бои, но вие, се разбира можете да одберете нешто по ваш вкус.

Уште поважно во случајов е самата техника која се користи за “кристалниот” маникир.  Ефектот се постигнува со обична кујнска сол, притоа многу лесно.

Па, девојки, ќе се обидете ли да си направите вакви нокти?

Напиши коментар