Sweet Home

Куќа од соништата во Беверли Хилс

Доколку се вселите во голема куќа, комфорот и атмосверата треба да бидата подобри, дури иако се чувствувате изгубено во голем простор…

Во случајот на оваа модерна резиденција позната како Summit House, Whipple Russell Architects дизајнирале колекција од простори кои се визуелно поврзани. Со екстензивна употреба на стакло и отворен план на спратовите кои едноставно се поврзуваат со надворешниот простор, архитектите креирале куќа од соништата во Беверли Хилс, во Калифорнија.

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

LUKSUZNA SUMMIT HOUSE REZIDENCIJA

 

Напиши коментар