Sweet Home

Куќа од соништата

Вилата Beyond е уште една куќа од соништата на локација од соништата: Phuket, Тајланд.

Луксуз и префинетост се главните карактеристики на овој дом. Нема потреба да одите подалеку од трепезаријата, каде фантастичната трепезариска маса со 12 столици стои во средината.

Од округлиот базен до прекрасните погледи кои се достапни од секој агол на оваа куќа, вилата Beyond е право место за релаксација. Да не зборуваме за парчињата мебел направени од сурово дрво, кои совршено се вклопуваат со префинетиот изглед на ентериерот. Сето тоа, плус листови од рози во кадата од која имате прекрасен поглед – добивате совршено тајландско искуство.

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

UMIRUJUĆI TAJLANDSKI RAJ

 

Напиши коментар