Sweet Home

Куќа со прекрасен поглед

Оваа инспиративна куќа за одмор во Калифорнија, се наоѓа на самиот брег на Тихиот океан…

Домот на две нивоа е паметно издигнат на дрвена платформа над плажата, и има прекрасен поглед на околината. Отворена дневна соба и трепезарија се наоѓаат на првиот спрат и поврзани се со терасата.

Нејзиниот стил е едноставен и минималистички, како да не сака да ги вознемирува во уживањето на убавините на океанот. Едноставната палета од бои, составена е од бела, црна и сива и одлично одговара со спокојната атмосвера.

 

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

KUĆA SA POGLEDOM NA OKEAN

Напиши коментар