Sweet Home

Куќи од иднината: Coastlands House

Ви представуваме еден прекрасен дом, потопен во величенствените брегови на  Big Sur, Калифорнија.

Ние го откривме и решивме да ви го покажеме, да ве инспирира за нови идеи и ентериерни решенија.

Погледот кон океанот е величенствен, а архитектурата во овој реон е едноставно неверојатна.

 

Напиши коментар