Sweet Home

Куќи од иднината: Coral Gables House

Денеска ќе ви ја презентираме оваа луксузна палата во Мајами, кој што не воодушеви со својата убавина и стил. Името на оваа убавица е “Coral Gables House” и е дело на архитектите и дизајнерите од студиото “Touzet Studio”. И сами ќе видите – крајниот резултат е неверојатен – куќата станала модерно и инспиративно место за живеење. Дизајнерите се придржувале кон желбата на сопствениците да има многу простор и светлина во куќата. Доколку сакате убави и чисти форми, тогаш овој дом е како измислен за вас.

 

Напиши коментар