man fashion

Lacoste машки патики

Lacoste колекцијата за мажи за пролет 2013. освен светлите патики кој се вообичаени за пролет и лето акцентот го става на црната, смеѓата и сината боја.

Фотографиите од модерните Lacoste патики за пролет 2013. погледнете ги во продолжение:

Lacoste_tenisice_01Lacoste_tenisice_1

Lacoste_tenisice_2Lacoste_tenisice_3

Lacoste_tenisice_4Lacoste_tenisice_5

Lacoste_tenisice_6Lacoste_tenisice_7

Lacoste_tenisice_8Lacoste_tenisice_9

Lacoste_tenisice_10Lacoste_tenisice_11

Lacoste_tenisice_12Lacoste_tenisice_13

Lacoste_tenisice_14Lacoste_tenisice_15

Lacoste_tenisice_16Lacoste_tenisice_17

 

Напиши коментар