man fashion

Lanvin – комбинација на кежуал и формален стил

За време на модната недела во Париз Ланвин ја претстави својата есен-зима 2013 колекција машка облека што спојува во себе луксуз и опуштен стил, како и префинет баланс помеѓу голем волумен и тенки силуети. Накратко би кажале дека Ланвин го гледа модерниот маж некаде помеѓу кежуал и формалниот стил на облекување.

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (45)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (44)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (42)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (41)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (38)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (35)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (29)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (21)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (17)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (10)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (6)

Lanvin Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (1)

 

Напиши коментар