Дестинации

Leela Palace Hotel – Индија

Досега ви покажавме многу фантастични места, ширум светот, но ниту едно од нив не е ни налик на нашиот денешен избор – Leela Palace во Индија…

Во исто време фантастичен деловен простор и луксузен начин за уживање и мир, ова место е доволно добро за во него да престојуваат кралеви и кралици.

Како дел од Leela Palace Hotels & Resorts, Leela Palace New Delhi се наоѓа во близина на деловниот центар на овој град кој е многу познат, и на само 25 минути од Gandhi интернационалниот аеродром. Се состои од 260 моќно опремени соби, се наоѓа на мала оддалеченост од политичките простори на главниот град на Индија, како што се министерствата и амбасадите. Доколку внимателно го проучите ова место, ќе забележите прекрасен контраст помеѓу футуристичкиот изглед на стаклениот Qube ресторан и традиционалниот индијски стил кој се приметува секаде во хотелот.

Иако е New Delhi главен град на Индија, тоа е всушност втор по големина град во оваа земја, по број на населението, и има голем број на прекрасни археолошки споменици. Хотелот претставува 1400 метри квадратни луксузен простор.

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

LEELA PALACE HOTEL U INDIJI

 

Напиши коментар