ШоуБиз

Лејди Гага ја плати операцијата на кукот на една обожавателка!

Деветнаесетгодишната Ема, која страда од сколиоза и дисплазија на куковите, напишала на својот Tвитер дека ги има истите здравствени проблеми како и нејзиниот идол – Лејди Гага.

Пеачката тоа го прочитала, па и се јавила на верната обожавателка, и набрзо ја поврзала со нејзиниот тим од лекари кои ја оперирале. Пред тоа, Гага одлучила на Ема да и ја плати комплетнта операција на кукот.

 

Напиши коментар