Art & Crafts

Лесно и брзо: Направете сами “џинс маникир”

Ако сте од оние мачки , кои сакаат да експериментираат со ноктите, тогаш оваа идеја дефинитивно ќе ви се допадне.

Сакате да направите “џинс маникир”? Ќе ви покажеме како со помош на два лака – темно плав и бел, малку ацетон и топ лак можете да постигнете голем ефект. Многу полесно е отколку што звучи. Само нанесувате од плавиот лак, врз него бел, и со чепкалка за уши натопена во ацетон полека размачкувате. Резултатот е одличен!

Со такви нокти ќе изгледате одлично во пролетта.

За да ви олесниме, ние ви подготвивме едно видео кое ќе ви ја покаже тактиката попрегледно.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CFf8AewP0e0#!

Напиши коментар