Убавина

Летна шминка за девојки со кафени очи (Видео)

Некои сметаат дека кафените очи се здодевни, но вистината е дека тие бараат уникатна шминка!

За таа цел ви подготвивме едно видео од кое ќе научите како да нанесете шминка на кафени очи со комбинација на виолетова, златна и тиркизна.

Ефектот е навистина зачудувачки!

Напиши коментар